Xyrus

Mobility


Hoe ga ik verstandig om met het wagenpark in mijn organisatie? Welke mobiliteitsoplossingen bieden mij de meeste flexibiliteit en financiële gemoedsrust? En welke impact heeft een vergroening van mijn mobiliteitsbeleid op mijn bedrijf?

Het zijn vragen waar ondernemers en bedrijven vandaag mee worden geconfronteerd. Xyrus levert diensten die de mobiliteit van u en uw medewerkers optimaliseren. Wij ondersteunen u bij de opmaak van een mobility policy, beheren uw volledige wagenpark en leveren mobiliteitsdiensten op maat.


Wagenbeheer
Mobility policy
Mobiliteitsdiensten

Wagenbeheer


Hoeveel kost uw mobiliteit nu eigenlijk echt en hoe kan u die mobiliteitskost optimaliseren? Want vandaag is mobility veel meer dan het bezitten of het leasen van een wagen. Het is duurzaam gebruik maken van het beste vervoersmiddel voor iedere verplaatsing, of dat nu auto, trein, bus of fiets is.

Uw wagen maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Maar de kost voor een auto is veel meer dan de aankoopprijs die uw garagist u voorstelt. Om de total cost of ownership (TCO) te kennen houden wij ook rekening met onderhoud, CO2 emissie, verbruik en andere kosten. Zo brengen we eveneens de fiscale voor- en nadelen van de aanschaf van uw wagen in kaart. U krijgt dus een goed zicht op de prijs die u over meerdere jaren zal betalen voor uw droomwagen. En dankzij onze analyse krijgt u meer auto voor minder geld.  Vraag nu je analyse aan!

Heeft u een offerte voor een nieuwe wagen? Kom zeker bij ons langs want binnen ons uitgebreide dealernetwerk gaan we voor u op zoek naar een nog beter aanbod voor dezelfde wagen. Wij zoeken voor u de beste oplossing voor uw mobiliteitsbudget.

En we verzorgen het beheer van dat wagenpark: inschrijving, onderhoud, bandenwissel, aansprakelijkheid en verzekering, reken op ons voor een zorgeloze mobiliteitsoplossing. Daarnaast zijn wij dienstverlener in beheer en controle van tankkaarten. Wij volgen het gebruik van de kaarten en andere mobiliteitsoplossingen in uw organisatie op en houden u op de hoogte bij vermoedelijke excessen of wanneer er kostenoptimalisatie mogelijk is.

Vraag ons zeker naar een voorstel op maat.

Mobility policy


Steeds meer bedrijven ontwikkelen een mobiliteitsbeleid op maat van de organisatie en haar medewerkers. Zo is het ter beschikking stellen van een leasingwagen niet langer zomaar vanzelfsprekend. Vandaag kunnen werknemers ook vaker gebruik maken van fietsen of worden car sharing abonnementen aangeboden.

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw mobiliteitsbeleid duurzaam is, dat elke medewerker (en uzelf) gebruik kan maken van het beste vervoersmiddel op het juiste moment en dat er een gezond evenwicht wordt gevonden tussen professioneel en privé gebruik?

Xyrus stelt voor u een mobility policy op dat aan alle voorwaarden van uw organisatie voldoet. Een beleid dat is aangepast aan de mobiliteitsoplossingen van vandaag en dat rekening houdt met nieuwe werkvormen – zoals thuiswerk – die een impact hebben op de vervoersnoden van uw medewerkers.

Meer weten? Neem nu contact met ons op!

Mobiliteitsdiensten


Op basis van ons advies kiest u de mobiliteitsoplossing die best bij u past. Xyrus is naast adviesgever ook een dienstverlener die de mobiliteit van uw organisatie beheert. U kan bij ons terecht voor duurzame totaaloplossingen op maat van uw bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan het beheer van abonnementen voor openbaar vervoer en car sharing, maar ook voor aankoop en leasing op maat. Zeker niet alleen voor wagens: blijkt uit uw mobiliteitsanalyse dat een bedrijfsfiets de meest interessante optie is voor uw medewerker, dan kan u bij ons terecht voor aanschaf, leasing, verzekering en onderhoud van de fiets.

Of u beslist om een mobiliteitsbudget ter beschikking te stellen van uw werknemers, waarmee ze zelf de meest optimale manier van verplaatsen kunnen bepalen. Daarmee huren ze een wagen, deelfiets of nemen ze het openbaar vervoer, volgens wat op dat moment relevant is.

Wenst u bepaalde diensten te laten uitvoeren door een derde partij? Dan gaan wij voor u op zoek naar de beste partner en bieden we advies op basis van uw mobiliteitsanalyse. Of u kiest ervoor om zelf enkele diensten in beheer te houden. Ook dan kan u uiteraard blijven rekenen op onze ondersteuning.

Xyrus is uw partner in de mobiliteit van uw organisatie. Wij ontzorgen u door professioneel advies en ondersteuningop maat en nemen uw mobiliteitsoplossing in handen. Contacteer ons nu voor een kennismakingsgesprek en een voorstel op maat. 

Ook op zoek naar een complete dienstverlening
met méér (fiscale) voordelen?

Contactgegevens

Adres: Berlaarsestraat 14, 2500 Lier

Telefoon : +32 (0)3 241 04 97
Email: beheer@xyrus.be

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

BE0472.824.520

© Xyrus