Xyrus

Verzekering


Als zelfstandige of ondernemer loopt u natuurlijk tegen risico’s aan. Sommige van die risico’s zijn aan je beroep gebonden (bvb een zelfstandig glazenwasser die steeds op hoge ladders werkt neemt meer risico dan een boekhouder aan een bureau) maar ook in het privéleven komt u wel eens een ongelukje tegen waarvoor u beroep doet op de juiste verzekering.


Hospitalisatieverzekering
Andere
verzekeringen

Hospitalisatieverzekering zelfstandigen en ondernemers


Dankzij uw sociale bijdragen bent u verzekerd tegen allerhande risico’s. Moet u naar het ziekenhuis dan zal uw ziekenfonds een deel van de kosten op zich nemen. Toch liggen de werkelijke kosten bij een ziekenhuisopname een stuk hoger dat wat u van uw mutualiteit zal terugkrijgen.

Met een ziekte- of hospitalisatieverzekering vermijdt u dat uw verblijf in het ziekenhuis of uw periode van ziekte een financiële ramp wordt. De verzekering dekt namelijk de kosten die uw ziekenfonds niet terugbetaalt. Als zelfstandige kan u makkelijk uw gezinsleden op dezelfde manier laten verzekeren.

Maar ook uw medewerkers en hun gezinnen kunnen dankzij u aan een zeer voordelig tarief worden verzekerd.  Xyrus is geen makelaar.  Daardoor kunnen wij uw verzekeringen onafhankelijk analyseren en uw kosten drukken.

Wanneer u als werkgever een groepsverzekering bij ons afsluit dan zorgt Xyrus voor alle informatie en communicatie naar uw medewerkers.  Bovendien doen wij een jaarlijkse opvolging zodat uw medewerkers betrokken en verbonden blijven.

Wij zien onze tussenkomst als een dienstverlening en maken hiervoor één btw factuur per dienst op die 100% fiscaal te recupereren is. Een slimme keuze waar u als klant dubbel van profiteert: meer verzekering en minder belastingen.

Benieuwd naar onze fiscaal geoptimaliseerde services? Neem nu contact met ons op!

Andere verzekeringen voor ondernemingen


Als ondernemer moet je natuurlijk verzekerd zijn tegen elke ongewenste situatie. Want wat doet u wanneer u of één van uw medewerkers onopzettelijk schade berokkend aan een derde partij, bijvoorbeeld bij een klant waar u werkzaamheden gaat uitvoeren?

Of wanneer u een ongeluk veroorzaakt met een bedrijfswagen? U bent als zelfstandige of ondernemer dus verplicht een aantal verzekeringen af te sluiten. Bij Xyrus analyseren wij uw bestaande verzekeringen en dekkingen tegen allerhande risico’s.  Bovendien ontzorgen wij in geval pech, ongeval, onderhoud, bandenwissel, .... Xyrus is het enige aanspreekpunt voor u en zorgt voor de volledige coördinatie en opvolging bij pech, onderhoud, ongeval, tankkaart.

Waarom Xyrus?

Verzekeringsmakelaars vragen hoge commissies op producten die ze u aanbieden. U betaalt dus eigenlijk meer dan datgene waarvoor u verzekerd bent. Bij Xyrus pakken we dat anders aan.  De verzekeringsmakelaars die samenwerken met Xyrus geven een aanzienlijke korting op de polis omdat Xyrus het volledige schadebeheer van de polis overneemt. 

Wij bezorgen u een BTW factuur voor iedere dienst die we leveren. Onze dienstverlening zit dus niet verwerkt in de prijs van uw polis, maar wordt als afzonderlijke dienst aanzien. En dat heeft voor u een dubbel voordeel: u betaalt minder voor dezelfde verzekering en onze dienstenfactuur is 100% fiscaal aftrekbaar. Dus u wordt minder belast én u geniet van een betere dienstverlening.

Wil u ook uw kostprijs van uw verzekeringen laten analyseren door Xyrus? Neem vandaag nog contact op met een van onze experten.

Contactgegevens

Adres: Berlaarsestraat 14, 2500 Lier

Telefoon : +32 (0)3 241 04 97
Email: beheer@xyrus.be

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

BE0472.824.520

© Xyrus